23.02.2018: Vielä ehdit mukaan!

Start Me Up on Joensuun Tiedepuiston Yrityshautomon järjestämä liikeideakilpailu, jonka tavoitteena on löytää ja palkita sellaiset henkilöt tai yritykset, joiden liikeideassa on ainesta kehittyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Liikeideakilpailussa panostetaan tänä vuonna erityisesti konkreettiseen tukeen, jolla idean voi kehittää tuotteeksi tai palveluksi. Kilpailun jälkeen jokainen osallistuja saa halutessaan ohjausta ideansa kehittämiseksi liiketoiminnaksi.

Palkintojen saajat päättää kokeneista ammattilaisista koostuva raati, ja pilotointirahoituksesta puolestaan päättävät Yrityshautomon asiantuntijat. Pilotointirahoitus nopeuttaa tuotekehitystä mahdollistamalla uuden idean testaamisen asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on jalostaa ideoita nopeammin kaupallisiksi tuotteiksi tai palveluiksi. 

Kilpailuun voi osallistua yksin, tiiminä, yrittäjänä, yrityksenä, työntekijänä, opiskelijana tai tutkijana. Ideat alalta kuin alalta ovat tervetulleita ja niitä voi lähettää niin monta kuin haluaa. Kilpailuun voi osallistua myös englanniksi.

Osallistumisaika jatkuu lauantaihin 31.3. saakka. Palkintojen julkistamispäivä on keskiviikkona 9.5.2018.

Lisätietoja: www.startmeup.fi

 

 Takaisin