25.10.2017: Hyvä strategia - huono strategia

Maksuttomassa Hyvä strategia - huono strategia -tilaisuudessa professori Toivo Äijö esittelee tuoreita tutkimustuloksiaan suomalaisten pörssiyritysten strategioista ja taloudellisesta menestyksestä.

Aika: keskiviikko 25.10.2017 klo 14:00 - 16:30
Paikka: Karelia-ammattikorkeakoulun Wärtsilä-kampuksen iso auditorio, Karjalankatu 3. (Pysäköintipaikkoja on kampuksen ympärillä sekä Sortavalankadun varrella, tilaisuuden ajan vapaa pysäköinti.)

Professori Äijö on yhdistänyt urallaan akateemisen tiedon käytännön liiketoimintaan ja toiminut professorina Suomessa (Kauppakorkeakoulu, Lappeenrannan teknillinen yliopisto), USA:ssa (Kalifornian Valtionyliopisto) ja Ranskassa (CERAM). Hän on tehnyt suuren osan elämäntyöstään Suomen ulkopuolella, mikä antaa hänelle laajan kansainvälisen perspektiivin suomalaiseen bisnekseen.

Paitsi että professori Äijö on sparrannut satojen yritysten johtoa strategisessa johtamisessa ja kansainvälistymisessä, hän on itsekin harjoittanut IT-alan kansainvälistä kauppaa Kaliforniasta käsin. Tuloksena yhdistelmästä on vahva käytännön yrittäjyys-, valmennus- ja konsultointikokemus. Vuodesta 2015 lähtien professori Äijö on toiminut myös Pohjois-Karjalan kauppakamarin GLOBAL STEPS- kansainvälistymisohjelman strategiavalmentajana ja -kouluttajana.

Professori Äijö on hiljattain tehnyt analyysin suomalaisten pörssiyritysten strategioista ja taloudellisesta menestyksestä. Tässä tilaisuudessa hän esittelee tuoreen analyysinsa tuloksia.

Tilaisuus on maksuton, mutta tarjoilujen järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumaan tästä linkistä 20.9. mennessä.

Esite, jossa on tilaisuuden yksityiskohtainen aikataulu sekä lisätietoja professori Äijöstä.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!Takaisin