Valoparta: Kauppakamari on ennakkoluuloton verkostoitumispaikka

 

Suunnittelemme ja toteutamme valoja sekä äänentoistoa kaikenkokoisiin tilaisuuksiin laadusta tinkimättä. Useiden yhteistyötahojemme kanssa pystymme järjestämään kaikki tapahtumatuotantoon liittyvät osa-alueet ammattimaisesti. Toimintamme perustuu laadukkaaseen tekniikkaan, huolelliseen suunnitteluun ja ammattitaitoon.

Pohjois-Karjalan kauppakamarin jäsenenä olen erityisen tyytyväinen käytännön apuun, jota olen saanut mm. rahoitusta ja yhteistyökumppaneita etsiessäni. Näen kauppakamarin erinomaisena ja ennakkoluulottomana verkostoitumispaikkana, jossa voi yhtä aikaa olla pää pilvissä mutta jalat maassa.

Kari Kola

Toimitusjohtaja
Valoparta Oy7 hyvää syytä olla kauppakamarin jäsen

Edunvalvonta

Ainutlaatuisten ja monipuolisten verkostojemme avulla voit vaikuttaa elinkeinoelämän kehittymiseen niin alueellisesti kuin kansallisesti. Valiokunnissamme vaikutat suoraan yrityksesi toimintaympäristöön.

Kauppakamarin koulutus

Tarjoamme korkeatasoista ja käytännönläheistä ajantasakoulutusta kirjanpito-, vero-, ulkomaankauppa- ja työsuhdeasioissa sekä muissa uusiin lakeihin, säännöksiin ja kansainvälistymiseen liittyvissä muutoksissa. Suositut HHJ-koulutukset saat vain kauttamme! Jäsenenä saat koulutuksista merkittäviä alennuksia.

Ulkomaankaupan asiakirjat

Kauppakamari myöntää ja vahvistaa kansainvälisessä kaupassa tarvittavia ulkomaankaupan asiakirjoja. Jäsenenä saat ATA carnet -tulliasiakirjoista 50 %:n alennuksen.

Verkottumispalvelut

Jäsenenä pääset osaksi yrityksistä koostuvaa jäsenverkostoamme. Lisäksi käytössäsi on kauppakamarin asiantunteva apu ja kattavat yhteydet kansainvälisissä ja erityisesti idänkauppaan liittyvissä asioissa. Sähköisen kauppakamariverkon avulla tavoitat nopeasti potentiaalisia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita.


Asiantuntijapalvelut

Kauppakamarin kautta löydät HTT-tavarantarkastajat ja auktorisoidut kiinteistönarvioijat (AKA). Saat tietoa myös välimiesmenettelystä, mainonnan eettisen neuvoston, liiketapalautakunnan sekä HTM- ja KHT-tilintarkastajien toiminnasta.

Tutkimustulokset

Kauppakamari julkaisee vuosittain useita elinkeinoelämään liittyviä selvityksiä ja tutkimuksia.


JÄSENHAKEMUSTA TÄYTTÄMÄÄN PÄÄSET TÄSTÄ!


Jäsen: lataa tästä käyttöösi sähköinen jäsenlogo